2.3.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Kütahya İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yenipazarı ve Filistin Halkı Dostları Derneği Başkanı Muhammed Ziya Afifiyi ziyaret etti.
Sık sık sivil toplum kuruluşları ziyaretleri gerçekleştiren Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahya İnsani Yardım Derneğinde yaptığı konuşmada; Yetim ve mülteciler için yardım projeleri üretmeniz, ihtiyaç sahiplerine eğitim sağlık, barınma, gıda ve kıyafet gibi temel ihtiyaçları sağlayarak yaptığınız yardımlar gerçekten gurur verici. Yaptığınız bu yardımlardan dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz. Belediye olarak bizlerin de sizlerin yanında olduğunuzu bilmenizi isteriz. İfadelerini kullandı.
Aynı binada faaliyet gösteren Filistin Halkı Dostları Derneği Başkanı Muhammed Ziya Afifiyi de ziyaret eden Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Filistinli mülteciler kardeşlerimizdir. Onlar bu ülkede bizlerin misafiri ve biz bu ülkenin vatandaşları olarak onlara misafirperverliğimizi göstermemiz gerekiyor. Sizin bu konudaki hassasiyetiniz ve yardımsever davranışlarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Belediye olarak sizlerin ve yardıma muhtaç Filistinli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Sizler gibi duyarlı ve yardımsever derneklere olan desteğimiz devam edecektir. Dedi.
Ziyaretin sona ermesinin ardından Kütahya İnsani Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yenipazar ve Filistin Halkı Dostları Derneği Başkanı Muhammed Ziya Afifi, ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna teşekkür etti.