3.3.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu Nerde Hayat Orda AFAD sergi açılışına katıldı.
1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Kütahya İl Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü Sera AVMde vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Nerde Hayat Orda AFAD adlı bir sergi açtı.
Farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen serginin açılışına Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Afet Ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artun, AFAD ekibi, İHH Tavşanlı Arama Kurtarma ekibi, Dumlupınar Üniversitesi Arama Kurtarma ve Koruma Topluluğu, bazı daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.
Serginin açılış kurdelesini Vali Ahmet Hamdi Nayir ile Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu çocuklarla birlikte kesti.
1-7 Mart Deprem Haftası sebebiyle düzenlenen resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ile Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş verdi.
Daha sonra sergideki resimleri inceleyen Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, trafik kazalarına müdahale, hasar tespit iyileştirme, su altı arama ve kurtarma ekibi çalışmaları ile arama kurtarma araç gereçlerini inceleyerek Kütahya İl Afet Ve Acil Durum Müdürü Ahmet Ali Artundan bilgiler aldı.