4.3.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Gecesina katıldı.
Gecede konuşma yapan Belediye Başkanımı Kamil Saraçoğlu; Sizler bizim hemşehrimizsiniz. Ülkemizin neresinden gelirseniz gelin Kütahya olarak her zaman sizleri misafir etmekten, sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum. Bu şehir hem sizin hem bizim kısacası bütün insanların diye düşünüyor ve bu programınızın güzel bir şekilde devam etmesini, eğlenceli bir şekilde devam etmesini temenni ediyorum.
Sizlerin dertleriyle dertlenmek bizim görevimiz. Bu yüzden Belediye olarak her zaman sizlerin yanında olmaya gayret göstereceğiz. Öğrenci arkadaşlarımıza öğretim hayatlarında başarılar diliyorum. İnşallah her gününüzün bu şekilde eğlenceli ve güzel geçmesini temenni ediyor, hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. İfadelerini kullandı.