5.3.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahyada yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Ege Bölge Toplantısı KGK Kütahya İl İcra Komitesine katıldı.
Toplantıda kadın girişimcilere şehrimizin kültürel ve tarihsel miraslarından bahseden Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Önemli konularınız var, önemli değerlendirmeleriniz olacak ve önemli kararlar alacaksınız ülke için, kendiniz için ama bunun yanında da geldiğiniz şehri tanıma, insanlarıyla hasbihal etme imkanını bulmalısınız. Bu anlamda 7 bin yıllık tarihi geçmişiyle birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Kütahya adeta bir açık hava müzesi. Sanatçısıyla, zanaatkarıyla, çini merkezi olmasıyla önemli bir kent. Kuruluş ve kurtuluşun şehrine geldiniz. Osmanlıda Domaniç Hayme Anamızın türbesinin Çarşamba Köyünde bulunduğunu bilmenizi ve vaktiniz varsa gidip görmenizi isterim. Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı Dumlupınarı görmenizi arzu ederim. Bu şehir ve ülkemizin bütün şehirleri bizim. Şehirlerimizin tarihlerine, kültürlerine sahip çıkmak ve yaşatmak, onları gezerek görerek anlamak lazım. Sizlere iş hayatınızda başarılar diliyor, hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum dedi.
Lider Kadınlar Paneline, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı Nafi Güral, KGK Ege Bölge Başkanı Esen Türker, KGK Kütahya İcra Komitesi Başkanı Aylin Girgin Oğuz, iş kadınlarından Gülsüm Güral, Sevim Güral, Sema Güral Sürmeli, Aydın, Manisa, Muğla, Denizli, Uşak, İzmir, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir kurul başkanları ve üyeleri, STK Temsilcileri, ilçe oda ve borsa başkanları katıldı.