7.3.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, sık sık ziyarette bulunduğu sivil toplum kuruluşlarına, Kütahya Engelliler Derneği Zafer Spor Kulübü ile devam etti.
Kütahya Engelliler Derneği Zafer Spor Kulübü Başkanı Ümran Öztürk ve yönetimini ziyaret eden Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Belediye olarak sizlerin yanında olmak, sizlerin isteklerini yerine getirmek, sizlerin yaşam alanlarını iyileştirme noktasında tüm düzenlemeleri sizler adına yapmaya devam edeceğiz. Yaptığımız her çalışmayı sizleri de göz önünde bulundurarak yaptık. Sizlere yaşam alanları oluşturma noktasında da çalışmalarımız sürecektir. İfadelerini kullandı.
Kütahya Engelliler Derneği Zafer Spor Kulübü Başkanı Ümran Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna teşekkür etti.