8.3.2017

Kütahya Belediye Meclisimizin, Mart ayı toplantısı 08.03.2017 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.
Belediye Meclisimiz, 02.02.2017 tarih ve 35 sayılı kararı ile Araştırma ve Tanıtım Komisyonuna havale edilen "Kütahya Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği konusu, Kümaşın güneyinden başlayarak Yenibosna Perli istikametine, Yeni Sanayi Alanlarına Ve Atıksu Arıtma Tesislerine yol alanı ile ilgili uygulama imar planı yapımı konusu, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.
Toplantıya; Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyelerimiz ve Daire Müdürlerimiz katıldı.