9.3.2017

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile sevilen oyuncu İpek Tuzcuoğlu ve sevilen birçok dizinin senaristi olan Eda Tezcan hayranları ile bir araya geldi.
Kulis Tiyatro Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ayşe Şahinboy Doğan'ın moderatörlüğünde Kütahyalılar ile bulaşan İpek Tuzcuoğlu, çok çalışarak oyuncu olduğunu belirterek, oyunculuğun sırlarını, kamera arkası hayatını ve merak edilen soruları hayranlarına içtenlikle cevapladı.
Sevilen birçok dizinin senaristi olan Eda Tezcan ise çocukluğunda dedesi ile yaşadığı bir repliğin kendisinde yazar olma hayali oluşturduğunu ve bunu başardığını söyledi.
Başarılı Kadınlar ve Medya söyleşisi soru cevap kısmı ile devam etti. Programın sone ermesinin ardından İpek Tuzcuoğlu, bu tarz programları düzenlediği için ve kadınlara yönelik yaptığı projelerden dolayı Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna teşekkür etti.
Söyleşi sonrası Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu bir kez daha 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlarken günün anısına İpek Tuzcuoğlu, Eda Tezcan ve Ayşe Şahinboy Doğana hediye takdim etti.