9.3.2017

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Kütahya Evliya Çelebi Fotoğraf Derneği iş birliği ile düzenlenen Kadın Gözüyle Kadın fotoğraf sergisi açıldı.
Kütahya Evliya Çelebi Fotoğraf Derneği kadın sanatçılarından Aysun Aygün Özgören, Ayşe Haylamaz, Büşra İdil Tekmen, Canan Bili Ceylan, Emel Oğur, Hilal Kaplan, İrem Aksoy, Mücevher Ekici Bağrıyanık, Şeval Aygün ve Şefika Erdoğanın 8 Mart Kadınlar gününe özel fotoğraf serginin açılışını yapan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; sanata ve sanatçıya herzaman destek olacaklarını söyledi.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde açılan adın Gözüyle Kadın sergisini gezen Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu daha sonra Fotoğraf sanatçısı Selnur Okudanın konuk olduğu Makedonya ve İtalyada çektiği Fotoğraf sunumlarını izledi. Sunum sonrası Fotoğraf sanatçısı Selnur Okudana günün anısına hediye veren Başkanımız sunum için teşekkür etti.