13.3.2017

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Udla Bağlamak konseri düzenlendi.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen Udla Bağlamak temalı konser için Şehyrimize gelen Halil Altıngöz ile Mehmet Bakır Karadağlı sevenleriyle buluştu.
Konsere, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, STK Temsilcileri ile çok sayıda sanatsever katıldı.
Anadolu'nun en güzel ezgilerinin seslendirildiği, ud'la bağlamanın aynı tınıda buluştuğu konser büyük beğeni topladı.
Konser sonunda Vali Ahmet Hamdi Nayir, Halil Altıngöze teşekkür ederek günün anısına çini tabak hediye etti. Vali Nayir, Bundan 20 yıl önce Şanlıurfa ilinde, görev yaparken her hafta bir araya geldiğimiz, güzellikleri paylaştığımız arkadaşlarımızı ilimize davet ettik. Sizlere de teşekkür ediyorum bizleri yalnız bırakmadınız; salon boş olsaydı mahcup olacaktık. Sizler bu yükü üzerimizden almış oldunuz. Sizlere ve koca yürekli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.
Mehmet Bakır Karadağlıya teşekkür ederek çini tabak takdim eden Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Bugün müziğe doyduk. Sizleri burada görmekten Kütahyalılar olarak memnun olduk. İnşallah devamı gelir ifadelerini kullandı.