14.3.2017

Yeşilay Spor Kulübü Yeşilay Haftası nedeni ile Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette Yeşilay Spor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Duran, Başkan vekili Mehmet Şirin, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Açıkbaş, Denetim Kurulu Üyesi Çetin Okgil ve Teknik Direktör Hidayet Arı bulundu.
Gençlerin ve Çocukların kötü alışkanlıklardan korunmasının çok önemli olduğunu söyleyen Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Çocuklarımız yaşları itibariyle iyiyi ve kötüyü ayrıt etmekte zorluk çekiyor olabilirler. Bu nedenle çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak durması için gerekli eğitimi muhakkak vermemiz gerekiyor. Bu konuda Yeşilay Spor Kulübüne gençlerimizi spora yönlendirdiği için teşekkür ediyorum dedi.
Daha sonra Yeşilay Spor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Duran, Yeşilay Spor atkısı ve üzerinde Başkanımızın ismi yazılı Yeşilay Spor formasını Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna hediye etti.