15.3.2017

Bazı temaslarda bulunmak üzere Kütahyaya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Altıntaş Belediyesi Toplu Açılış Törenine katıldı.
Altıntaş Belediyesinin yapmış olduğu; Belediye Düğün Sarayı, Altıntaş Belediyesi Otogar, Yeni İçme Suyu, Yeni Kaynak, Yeni Depo ve Yeni Hat, Altıntaş Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Camii, Kapalı Halı Saha ayrıca; devlet yatırımları olan Devlet Hastanesi, Karayolları Bakım Evi, Çok Programlı Lise Atölye Binası, 16 derslikli İmam-Hatip Okulu ve Mesire Alanının açılışını yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldıza, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu da eşlik etti.
Açılış töreninde konuşma gerçekleştiren AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız; Kütahyada bulunmaktan, kuruluşun ve kurtuluşun şehrinde olmaktan duyduğum mutluluğu sizlerle paylaşmak isterim. Bu şehire her geldiğimde ilk kez gelmişçesine heyecanlanıyorum.
Sizlerin bize verdiği görevle vatanımızın, milletimizin, sizlerin her zaman her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyor, bu hassasiyetle önemle ve titizlikle çalışıyoruz. Yapılan bu güzel yatırımların bütün memleketimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. İfadelerini kullandı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldızın konuşmalarının ardından toplu açılış töreni gerçekleştirildi.