15.3.2017

Kütahyayı bazı temaslarda bulunmak için ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Dumlupınar ilçesine giderek Dumlupınar Şehitliğini ziyaret etti.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunun da katıldığı ziyarette, Dumlupınar Şehitliğinde şehitler için dua edilmesinin ardından, Dumlupınarlılar ile bir araya gelindi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız burada gerçekleştirdiği konuşmada; Sizler bu vatanın gerçek kahramanlarının evlatlarısınız. Buraya gelip de duygulanmamak elde değil. Her vatandaşımızın Dumlupınar Şehitliğine gelerek burayı görmesi, bu havayı soluması, bu duyguları yaşaması lazım. Vatan işgalinin hangi zorluklarla nasıl def edildiğini burada anlamak mümkün. Burada olmaktan, sizlerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. diye konuştu.