15.3.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Vinçli Yeraltı Çöp Konteynerleri tanıtımını gerçekleştirdi.
Tanıtımda konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Bugün göreve gelmeden önce sözünü verdiğimiz bir projeyi daha tamamlamanın mutluluğu ile buradayız. Sokaklarımızda bulunan eski çöp konteynerlerinin sokak hayvanları tarafından dağıtıldığını ve bu sebeple de çöplerin çevreye kötü bir görüntüyle birlikte sağlık açısından da zararlı sonuçlar doğurduğunu biliyoruz.
Biz belediye olarak her zaman daha yaşanabilir, daha düzenli ve daha temiz bir şehir için çalışıyoruz. Bunun için de evsel atıklarımızla ilgili, hem sokaklarımızın bakımı hem daha kullanışlı hem de sağlık açısından uygun ve kapasite açısından da daha geniş olan bu yeraltı çöp konteynerlerinin bugün itibariyle imalat ve yerleştirme çalışmaları başlamıştır. Bu yeraltı çöp konteynerleri sayesinde sokak ve caddelerimizde kirlilik önlenecek hem de şehrimiz daha modern bir çöp toplama sistemine kavuşacak.
Şu an itibariyle beton soketli, mantar açmanlı, vinçli yeraltı çöp konteynerlerinin 100 adetinin alımı yapılmıştır. 28 adeti Akkent Mahallemize, 62 adedi Dumlupınar Mahallemize, geri kalan 10 adedi ise merkezdeki muhtelif yerlere Belediye ekiplerimiz tarafından montajlanacaktır.
Yeraltı çöp konteynerlerinin şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Dedi.
Akkent Mahallesi Muhtarı Bayram Ünal; Belediyemizin yaptığı hizmetler ortada. Bu modern çöp konteynerleri için Belediyemize teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı.
Yeraltı çöp konteynerleri tanıtımına Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Ali İhsan Ertaş, Fatih Kölgeli, Galip Gültekin ve Murat Arık, Akkent Mahalle Muhtarı Bayram Ünal, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.