16.3.2017

Kütahya Belediyespor Milli Sporcularımızdan Bera Doğan Kılınç, Yalovada yapılan Gençler Türkiye Boks Şampiyonasında 69 kgda Türkiye Şampiyonu, Fethiyede yapılan Yıldızlar Halter Türkiye Şampiyonasında ise Burak Çanak, 50 kgda Türkiye Şampiyonu olmuştur. Ayrıca 2016 yılında Yıldızlar 50 kgda Türkiye Şampiyonu olan Recep Kızılarslan, Ispartada yapılan Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonasında, 52 kgda Türkiye 3.sü olarak Milli Takım kadrosuna yazılmıştır.
Dereceye giren sporcularımız madalyalarını Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna getirdi. Bunun üzerine Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, sporcularımızın madalyalarını boyunlarına takarak tebrik etti.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu gerçekleştirildiği konuşmada; Başarılarınızla göğsümüzü kabarttığınız için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Çevrenize örnek birer sporcu olduğunuz için de ayrıca teşekkür ediyor, gençlerimizin spora olan ilgisinin artması konusunda sizin gibi kardeşlerimizin etkisi olacağını belirtmek istiyorum. Kütahya Belediyesi olarak bu gurur verici başarılarınızın devamını diliyoruz. İfadelerini kullandı.
Kütahya Belediyespor sporcuları ile antrenörleri Hilmi Pekünlü ve Kadri Kordele, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ödüllerini takdim ederek sporcularımız ve antrenörlerimize başarılar diledi.