16.3.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, sık sık gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine ayakkabı tamircileriyle devam etti.
Ayakkabıcı tamirciliği yapan esnafımızla bir araya gelen Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Siz esnaf kardeşlerimizi sadece esnaf olarak görmüyor, birer zanaatkar olduğunuzu, birer usta olduğunuzu bilerek sizlerle bir araya geliyoruz. Her esnafımızın olduğu gibi sizlerin de sorunlarını, dertlerini dinleyerek çözüm noktasında, yasalar çerçevesinde elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. El emeği, alın teri ile yaptığınız mesleğinizde sizlere başarılar diliyor, Belediye olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. İfadelerini kullandı.
Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin ve Fatih Kölgelinin de Başkanımıza eşlik ettiği ziyarette, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, esnaflarımızın dertlerini dinleyerek gerekli talimatları verdi.
Ayakkabıcı tamircisi esnaflarımız ziyaretlerden dolayı Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna teşekkür ederek, bugüne kadar yapılan yatırımlardan duyduğu memnuniyetlerini dile getirdi.
Ziyaret esnasında küçük çocuklarla da sohbet eden Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, onlara kitap hediye ederek derslerinde başarılar diledi.
Ziyaretin sona ermesinin ardından ayakkabı tamircisi esnaflarımızla Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, günün anısına fotoğraf çektirdi.