16.3.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, sivil toplum örgütü ziyaretlerine Hayrat Vakfı Temsilcisi Hüsrev Yarangümeli ve Sancak Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mücahit Azaklıya ziyarette bulundu.
Sancak Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mücahit Azaklı; Burayı bize tahsis ettiği ve sivil toplum kuruluşlarına destek verdiği için Belediyemize teşekkür ederiz. Burada üyelerimize yardım toplanması, eğitim verilmesi, insanlarla iç içe güzel diyaloglar kurulmasına vesile olmanız bizleri mutlu etti. Dedi.
Sivil toplum kuruluşlarının birer rehabilitasyon merkezi olduğunun altını çizen Hayrat Vakfı Temsilcisi Hüsrev Yarangümeli; Vakıflar insanların toplanarak sadece sohbet ettikleri yerler değil, aynı zamanda insanların maddi manevi her türlü tehlikelerden koruyan birer rehabilitasyon merkezleridir. Bu anlamda istikameti doğrultusunda çalıştığı sürece bütün vakıflar, dernekler, sivil toplum kuruluşları yararlı olur. İfadelerini kullandı.
Bu tür ziyaretlerin önemine vurgu yapan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Belediye olarak bizler sadece yol yapan, çiçek diken, çöp toplayan bir anlayışın dışında, huzurlu, mutlu, manevi anlamda güçlü, eğitimli ve kültürlü bir toplum inşa etmek düşüncesindeyiz. Bu açıdan da sivil toplum örgütleriyle ortak kültürel faaliyetlere açığız. Ortak projelerle bir araya gelmeyi, vakıflarımızla, derneklerimizle birlikte çalışarak, toplumun birlikteliğini artırmak istiyoruz. Bu konuda Belediye olarak sivil toplum örgütlerimizin yanındayız. Şeklinde konuştu.
Ziyaretin sona ermesinin ardından Hayrat Vakfı Temsilcisi Hüsrev Yarangümeli ve Sancak Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mücahit Azaklı, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna Osmanlıca yazılı tablo hediye etti.