21.3.2017

Yavuz Sultan Selim Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinde Özel Eğitim Öğretmeni olan Ömer Acet, bedensel ve zihinsel engellilere yönelik Şehrimi Yaşıyorum ve Spor Yapıyorum isimli projenin paylaşımı için Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna ziyarette bulundu.
Ziyarette bedensel ve zihinsel engellilere yönelik projenin tanıtımını yapan Ömer Acet, projelerde engelli vatandaşlarımızı göz ardı etmediği için Belediyemize teşekkür etti.
Ömer Acet, projenin genel amacının bedensel ve zihinsel engellilere karşı toplumdaki önyargının kırılması ve taşımalı öğrencilerin de topluma uyum sağlamalarına yönelik olduğunu belirtti.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Bedensel ve zihinsel engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını daha bağımsız olarak sürdürmeleri için yapmış olduğunuz bu proje gurur verici. Biz Belediye olarak her zaman engelli kardeşlerimizin de bu toplumda bir yeri olduğunun bilinciyle projelerimizi hayata geçirdik. Bundan sonra da bu düşünceyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu anlamlı proje için sizlere çok teşekkür ediyor, engelsiz yaşam için projenizde Belediye olarak yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum. İfadelerini kullandı.