21.3.2017

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Yönetimi 18-24 Mart Yaşlılar Haftası olması nedeniyle Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile birlikte, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunu ziyaret etti.
Ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Millet olarak, büyüklerimizi yük olarak görmeyen, onlara saygıda kusur etmeyip her zamana hürmet eden bir kültür ve geleneğe sahibiz. Ömrünün büyük bir kısmını, ailesine ve topluma hizmet için adamış yaşlılarımızın bakıma muhtaç oldukları dönemde, onlara bakmak bizlerin en kutsal görevlerinden bir tanesi. Bu vesileyle, Yaşlılar Haftasını en samimi duygularımla kutluyor, bizleri bugünlere hazırlayan değerli büyüklerimize mutlu, huzurlu ve sağlıklı ömürler dileyerek onların ellerinden öpüyorum. Dedi.
Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Yönetimi çiçek hediye ederek, ilgi ve alakalarından dolayı Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna teşekkür etti.