22.3.2017

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri yetişkin tiyatrosu kapsamında Tuhaf Bir Pazar Günü oyunu sahnelendi.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde, Kayra Şenocakın yazıp İrfan Kangının yönettiği iki perdelik komedi oyununa ilgi büyüktü.
Salonu tıklım tıklım dolduran oyun, tiyatro severler tarafından büyük alkış topladı.
Yoğun katılımla gerçekleştirilen Tuhaf Bir Pazar Günü oyununa, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, stk temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Oyunun sona ermesinin ardından konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Biz belediye olarak kültür ve sanata gereken önemi veren, vatandaşlarımızı bu tür kültürel aktivitelerle bir araya getirip onlarla iç içe olmak isteyen bir düşünceye sahibiz. Çünkü biz vatandaş gülerse, şehir güler anlayışına inanıyoruz. Gördüğümüz kadarıyla da tiyatro oyunları bizlere terapi gibi geliyor. Kendimize ait tiyatro ekibimizi oluşturduk ve bunların dışında da tiyatro oyunlarımız vatandaşlarımızla buluşmaya devam edecektir. İfadelerini kullandı.
Konuşmalarının sona ermesinin ardından Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ve Vali Ahmet Hamdi Nayir, günün anısına tiyatro sanatçılarına çini tabak hediye etti.