28.3.2017

Kütahya Esnaf Odaları Başkanı İbrahim Yiğit ile Tavşanlı Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve Yönetim Kurulu, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna ziyarette bulundu.
Esnaflarımızın ekonomi için önemli olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Belediye olarak yasalar çerçevesinde esnaf kardeşlerimizin isteklerini yerine getirmek bizim görevimiz. Çünkü sizler şehrimize ekonomik olarak hem katkı, hem de istihdam sağlıyorsunuz. Sizlerin işlerinin devam etmesi, şehrimizdeki ekonominin canlı kalması demek. Biz bunun bilinciyle, Belediye olarak sizlere kapımızı sonuna kadar açtık. İfadelerini kullandı.
Ziyaretin sona ermesinin ardından Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahya Esnaf Odaları Başkanı İbrahim Yiğit ile Tavşanlı Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve Yönetim Kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.