30.3.2017

Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Teşekkül Heyet Toplantısı ile 2. Organize Sanayi Müteşebbis Heyet Toplantısı gerçekleştirildi.
Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkan Vekilliğine KÜTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraçın seçildiği 1. OSB Müteşebbis Teşekkül Heyet Toplantısında 2016 yılı faaliyet raporu, 4. Dönem Denetim Kurulu Raporu, 4. Dönem YMM Raporu, 4. Dönem Gelir Gider, Bilanço ve eklerinin görüşülmesi, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunun ibrası konuları görüşüldü.
2. Organize Sanayi Bölgesi Müdür vekili Murat Demirin müdürlük görevine asaleten atandığı 2. OSB Müteşebbis Heyet Toplantısında ise 2016 yılı 4. Dönem ve Denetim Kurulu Raporunun görüşülmesi ve ibrası, 2016 yılı Denetim Kurulu raporunun görüşülmesi ve ibrası, 2016 yılı gelir-gider tabloları ve bilançonun görüşülmesi ve ibrası, 2016 yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi ve Yönetim Kurulunun ibrası konuları görüşülerek karara bağlandı.
Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcımız Galip Gültekin ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.