31.3.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Özen Taksi çalışanları ile bir araya geldi.
Esnaf ziyaretlerinin önemine vurgu yapan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Fırsat buldukça esnaf kardeşlerimizle bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Çünkü biz Belediye olarak güler yüzlü esnaf demek güler yüzlü vatandaş demek olduğuna inanıyoruz. Sizlerin yüzünü güldürmek de Belediye olarak bizlerin görevi. Bunu da yasalar çerçevesinde sizlerin isteklerini arzularını yerine getirerek yapmaya çalışıyoruz.
Yaptığımız her çalışmada siz esnaf kardeşlerimizin de görüşlerini almaya, sizlerin de rahat edebileceği projeler üretmeye özen gösteriyoruz. Belediye olarak sizlere kapımızın açık olduğunu ve esnaflarımızla sık sık bir araya gelerek onlarla şehir yaşamı hakkında istişarede bulunmak istediğimizi bilmenizi isterim. Sizlere işlerinizde başarılar diliyor, hayırlı kazançlar temenni ediyorum. İfadelerini kullandı.
Özen Taksi çalışanları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna teşekkür etti.