4.4.2017

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, bazı temaslarda bulunmak ve iş adamları ile yapılan toplantıya katılmak üzere Kütahyaya geldi.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunun da katıldığı, iş adamları ve il protokolü ile gerçekleştirilen toplantı, Grand Çınar Otelde gerçekleştirildi.
Protokol konuşmalarının sona ermesinin ardından konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi; Türkiyenin ekonomik olarak dünyada söz sahibi olduğu dönemlerdeyiz. Ekonomik büyümenin şehirlerden başladığını söylemek mümkün. Ülkemiz ekonomik gücünü şehirlerden alıyor. Kütahya da bu şehirlerden bir tanesi. Siyasi istikrar devam ettiği sürece de hem şehirlerimiz hem de ülkemiz ekonomik olarak daha güçlü hale gelecektir. İfadelerini kullandı.
Programa Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Ak Parti Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel, Vural Kavuncu, Ahmet Tan, Şükrü Nazlı, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.