4.4.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahyasporun Dumlupınar Stadında yaptığı antremana katıldı.
Antremana ara veren futbolcularla sohbet eden Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Siz şehrimizin kulübü olan Kütahyasporun futbolcularısınız. Bu yüzden sizlerin şehrimizi temsil eden sporcular olduğunun bilinciyle sizlere her zaman gerekli önemi veriyoruz. Belediye olarak şehrimizin takımını destekledik, desteklemeye de devam ediyoruz. Futbol galibiyet, mağlubiyet ve beraberlik olmak üzere üç sonuçlu bir spor dalıdır. Ve her spor dalında olduğu gibi kaybetmek de bu sporun içinde vardır. Fakat siz futbolcularımız şunu iyi bilmelisiniz ki, inanarak çıktığınız her maçı kazanabilecek güçte ve kabiliyettesiniz. Yürekten oynadığınız her maçın sonucu skora etki edecektir. Sizlerin de bundan sonraki her maça yüreğinizle çıkarak, iyi konsantre olup uyum içerisinde futbol oynayarak galibiyet serisi yakalayacağınıza inanıyorum. Sizlere galibiyetlerle dolu, başarılı bir spor hayatı diliyorum. İfadelerini kullandı.
Kütahyaspor antreman ziyaretine Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunun yanında Kütahyaspor Başkanı Ramazan Yıldırım ve kulüp yönetimi de katıldı.