5.4.2017

Otizmle ilgili farkındalık oluşturmak ve otizmli bireylerin sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Birleşmiş Milletler (BM) tarafından ilan edilen 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü sebebiyle Fethi Güzen Özel eğitim Uygulama Merkezi tarafından Otizm Farkındalık Gecesi düzenlendi.

Kütahya Belediyesi eski Kültür Sarayında düzenlenen geceye Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ile eşi Aysel Saraçoğlu, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayirin eşi Münevver Nayir, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevikin eşi Birgül Çevik, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri, özel eğitim öğretmenleri, aileler ve çok sayıda davetli katıldı.

Büyük beğeni toplayan gecede otistik çocuklar doyasıya eğlenirken, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu çocuklarla günün anısına fotoğraf çektirdi.