6.4.2017

1.Organize Sanayi Bölgesinde 2016 yılında yapılan faaliyetler hakkında toplantı düzenlendi.
Toplantı 1.Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Servet Demirin 2016 yılı faaliyetlerini sunmasıyla başladı.
Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı olan ve sunumun sona ermesinin ardından konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Bu toplantının öncelikle hayırlar vesile olmasını temenni ediyorum. Biz yönetim kurulu olarak her zaman yatırımcının yanında olmaya gayret gösterdik. Sizlerin verdiği yetkiyle yatırımcılarımızın rahat edebileceği şekilde alt yapıları oluşturmaya, bölgemizdeki çevre düzenlemelerini yapmaya özen gösterdik. 1.Organize Sanayi Bölgemizdeki araç filomuzu genişlettik ve müdürlüğümüzü daha kurumsal hale getirdik. Ayrıca sosyal tesis ve iş merkezi projesine başlamayı hedeflemekteyiz. Bu tür çalışmalarımızı yeterli bulmayarak organize sanayi bölgemizin daha verimli ve daha işlevsel hale getirmek adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimize yapılan yatırımın vatandaşımıza ve geleceğimize yapılan bir yatırım olduğunu düşünerek yasalar çerçevesinde her türlü kolaylığı sağladık. Şehrimize yatırım yapan iş adamlarımıza, yönetim kurulu ve müteşebbis heyetimize, personelimize teşekkür ediyor, yeni yatırımcılara yönetim kurulu olarak yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. İfadelerinin kullandı.
Protokol konuşmalarının ardından organize sanayi bölgesi 2016 yılı SGK verilerine göre en çok istihdam oluşturan ilk üç firmaya, 15 yıl boyunca faaliyet gösteren firmalara ve 2016 yılında organize sanayi bölgesine katılan firmalara plaket takdim edildi.
Protokol üyelerinin firmalara plaket takdimiyle devam eden toplantıda, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Akdaş Kimya San. ve Tic. Ltd. Şti. firma müdürü Murat Ata Demiröze plaketlerini takdim etti.
Plaket takdiminin sona ermesinin ardından Kütahya Organize Sanayi Bölgesi İş Adamları Derneği (KOSBİAD) Başkanı Emin Yüce, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna organize sanayi bölgesine yaptığı katkı, emek ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek çini tabak hediye etti.
1.Organize Sanayi Bölgesi Müdürlük Binasında gerçekleştirilen toplantıya Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Ak Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Ak Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Ak Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Genel Sekreteri Yusuf Balcı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Albayrak, protokol üyeleri ve iş adamları katıldı.