8.4.2017

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri yetişkin tiyatrosu kapsamında, Akidezadeler Bir Tatlı Huzur oyunu sahnelendi.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde, Nejat Uygurun yazıp Süha Uygurun yönettiği iki perdelik oyuna ilgi büyüktü.
Salonu tıklım tıklım dolduran komedi oyunu, tiyatro severler tarafından büyük alkış topladı.
Uygur Sanat Tiyatrosunun sahnelediği ve Cengiz Küçükayvaz, Somer Karvan, Seher Terzi, Kirkor Dinçkayıkçı, Burcu Tuna, Güray Yazıcı, Deniz Yılmaz, Orçun Tansoylunun oynadığı oyuna Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, stk temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Oyunun sona ermesinin ardından Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, oyunculara teşekkür ederek günün anısına çini tabak hediye etti.