12.4.2017

Kütahya Belediyesi Yeni Hizmet Binası yapım çalışmaları devam ediyor.
Yapımına 07.09.2016 tarihinde başlanan, Gaybiefendi Mahallesi Atatürk Bulvarı eski Çinigar Otogar mevkiinde yapımı devam eden ve 2018 Mayıs ayında teslim edilecek olan yeni Belediye Hizmet Binasının, bir kısmı tamamlanmış bulunmaktadır.
Bir kısmı bodrum kat, zemin kat, dört kat ve bir kısmı da tek kattan olmak üzere toplam 9 bloktan oluşan yeni hizmet binasının tek kattan oluşan bodrum alanında, yaklaşık 8.000 m2lik 220 araç kapasiteli otopark bulunmaktadır. Toplamda 9 bloktan oluşan alan yaklaşık, 13.500 m2lik oturum alanına sahiptir. Hizmet Binası içerisinde sonradan kullanılması planlanacak rezerv alanları da uygulanmıştır.
Yeni Belediye Hizmet Binasının dış mekanında özel çim alanları, gezinti yolları, özel çevre ve bina aydınlatmaları, bina girişinde süs havuzları ve saçakları, özel cephe kaplamaları ile mimari açıdan da estetiğe önem verilen binanın yapım işinin tamamlanmasından sonra idari, ticari, sosyo-kültürel gibi birimler tek çatı altında toplanacaktır.