16.4.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Anayasa değişikliği halkoylaması kapsamında oyunu Emine Arıoğul İlkokulunda kullandı.
Babası Ali Saraçoğlu, annesi Şükriye Saraçoğlu ve eşi Aysel Saraçoğlu ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki Emine Arıoğul İlkokulunda oyunu kullanan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, oy verme işlemini tamamladıktan sonra yaptığı basın açıklamasında; "Halkımızın en doğru kararı vereceğinden eminiz. Sandıktan çıkan her sonuç milletimize aittir ve milletimizin iradesi bizim başımızın tacıdır. Bütün vatandaşlarımızın iradesini sandıkta kullanmak için sandığa davet ediyor, halk oylamasının şimdiden vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." İfadelerini kullandı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.