18.4.2017

Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ve yönetimi, Kutlu Doğum Haftası olması nedeniyle Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret etti.
Ziyaretten dolayı İl Müftüsü ve yönetimine teşekkür eden Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; İslam, sevgi ve saygıyı önceleyen bir dindir, kardeşlik duygularının öne çıkarılmasını isteyen bir inanç sistemidir. Kin, düşmanlık, nefret yoktur İslamda. Bencilliğin yasak olduğu dinimizde, samimiyet vardır, teslimiyet vardır. Bende olan kardeşimde de olsun düşüncesi vardır. Ve bu düşüncenin en güzel örneği Yüce Allahın Resulü Hz. Muhammeddir. Ümmeti olan milyarlarca insanın kalbinde yer edinmiş Peygamberimizi anmak bizlere yaşadığımız hayatı sorgulamak için güzel bir fırsat. İfadelerini kullandı.
Ziyaretin sona ermesinin ardından İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar ve yönetimi Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna günün anısına çiçek verip hatıra fotoğrafı çektirdi.