23.4.2017

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Çocuk Şenliği programı gerçekleştirildi.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Çocuk Şenliği programına, minikler kadar aileleri de yoğun ilgi gösterdi.
Miniklerin şiir ve şarkı yarışmasıyla başlayan programda, Hacivat ve Karagöz izleyenleri güldürdü. Daha sonra sahneye çıkan By Siro, illüzyon gösterileri ile izleyenleri büyüledi.
İllüzyon gösterilerinin sona ermesinin ardından Keloğlan, minik seyirciler ve ailelerine hikayeler anlattı.
Programa katılan Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, sahneye çıkarak günün anısına minik seyircilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Çocuk Şenliği programı miniklerin yumurta yarışıyla devam etti.
Hacivat ve Karagöz, Keloğlan, İbiş, Uzun Adam, Palyaço, Sünger Bob ve Örümcek Adam gibi karakterlerin de çocuklarla bir araya geldiği programı, seyirciler neşeyle izledi.
Miniklere hediyelerin de dağıtıldığı programa Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, STK temsilcileri, küçükler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.