24.4.2017

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Orgeneral Asım Gündüz İlkokulu Müdürü Mehmet Ali Özdemir, okulun Rehber Öğretmeni Sevgi Yaşlıgül, okulun 4.sınıf öğrencileri Belinay Nur Demir ve Murat Demirci, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, makam koltuğunu önce Orgeneral Asım Gündüz İlkokulu öğrencisi Belinay Demire devrettikten sonra küçük öğrencinin sorularını yanıtladı.
Daha sonra makam koltuğuna davet ettiği Orgeneral Asım Gündüz İlkokulu öğrencisi Murat Demircinin sorularını yanıtlayarak, Belediyemizin projelerini anlattı.
Okul müdürü Mehmet Ali Özdemir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okul müdürü, rehber öğretmeni ve küçük öğrencilere hediye takdim etti.