26.4.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltı programında iş adamlarıyla bir araya geldi.
2. OSB tanıtım videosunu ile başlayan program Vali Ahmet Hamdi Nayirin konuşmalarıyla devam etti.
Daha sonra Kümaş Manyezit Sanayi A.Ş. adına söz alan Can Alaybeyoglu fabrika hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ile beraberindeki heyet 2. OSBnin yeni hizmet binasını gezerek incelemelerde bulundu.
2. OSB yeni hizmet binasında düzenlenen programa, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı Nafi Güral, 2. OSB Yönetimi, STK Temsilcileri, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral, firma sahipleri ile bazı daire müdürleri katıldı.