28.4.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Unesco Yaratıcı Şehirler Ağı hakkında bilgi alış verişinde bulunmak için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahini makamında ziyaret etti.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, daha önce Gastronomi alanında Unesco Yaratıcı Şehirler Ağına dahil olan Gaziantepin başvuru süreci ve ağa üye olmanın önemi hakkında bilgiler verdi.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahine, Unesco Yaratıcı Şehirler Ağı için bugüne kadar yapılan çalışmaları anlatarak, çini ve diğer el sanatlarının Kütahya için önemine değinerek geliştirilen projeler hakkında bilgiler verdi.
Görüşmede Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunun yanında, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Genel Sekreteri Yusuf Balcı, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) Birim Başkanı İskender Leblebici yer aldı.
Unesco Yaratıcı Şehirler Ağı için karşılıklı işbirliği protokolü için mutabakat sağlanan toplantının sonunda, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin karşılıklı hediye takdiminde bulundu.