2.5.2017

Kütahya Belediye Meclisimizin Mayıs ayı toplantısı, 02.05.2017 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.
Belediye Meclisimizde, Belediyemiz 2016 Mali Yılı İdare ve Kesin Hesapları konusunun müzakeresi, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Mehmet Zenci'nin yurt dışı görevlendirmesi konusunun müzakeresi, Mevzii imar planı yapımına dair ön izin verilen, Hacıazizler Mahallesi, 2618 ada, 206 no.lu parsel alanının, 2617, 2618 ve 2619 no.lu adalar bölgesinde yapılmakta olan, imar planı yapımı çalışmasına dahil edilmesi konusunun müzakeresi, ilimiz merkez Parmakören ve İnköy Mahallelerinde yol alanları düzenlenmesine ilişkin imar planı yapımı konusunun müzakeresi, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.
Toplantıya; Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyelerimiz ve Daire Müdürlerimiz katıldı