4.5.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ömer Arısoyu makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ömer Arısoydan Hisardaki burçların restorasyonu ve Kültür Han projesi yapımının yanı sıra, Unesco Yaratıcı Şehirler Ağına girme konusunda destek istenerek karşılıklı istişarelerde bulunuldu.
Ziyarette Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunun yanında, Ak Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı, Ahmet Tan ve Ak Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz yer aldı.
Ziyaretin sona ermesinin ardından Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ömer Arısoya hediyelerini takdim etti.