4.5.2017

Esnaf Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit ve Özel Halk Otobüsçüleri Kooperatif Başkanı Avni Ünver, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Fırsat buldukça esnaf kardeşlerimizle bir araya gelerek onların dertlerini dinliyor, yasalar çerçevesinde istek ve arzularını yerine getirmeye çalışıyoruz. Çünkü biz Belediye olarak güler yüzlü esnaf demek güler yüzlü vatandaş demek olduğuna inanıyoruz. Sizlere de, bakkalından otobüsçüsüne kadar esnaf kardeşlerimizin hiçbirine ayrım yapmadan idarecilik görevini yerine getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı.
Ziyaretin sona ermesinin ardından Esnaf Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit ve Özel Halk Otobüsçüleri Kooperatif Başkanı Avni Ünver, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.