5.5.2017

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında, Kütahya Belediyesi, Genç Dergi ve Dumlupınar Üniversitesi Etik Topluluğu ortaklaşa Gençlik Şöleni programı gerçekleştirdi.
Kadir Bekarın sunumunu yaptığı ve Doç. Dr. M.Lütfi Arslanın konuşmacı olarak katıldığı Hezar Dinari Kültür Merkezindeki program, renkli ve coşkulu anlara neden oldu.
Yusuf Goncagülün sesiyle müzik ziyafeti yaşayan davetliler şarkılara eşlik etti.
Daha sonra Samet Demir, Stand-up gösterisiyle davetlileri güldürdü.
Programın sona ermesinin ardından Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, sanatçılara teşekkür ederek çini tabak hediye etti.
Katılımın yoğun olduğu Gençlik Şölenine, Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, DPÜ öğretim üyeleri, stk temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.