8.5.2017

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yapılan çocuk tiyatrosunda bu hafta, Sihirli Şapka isimli çocuk oyunu sahnelendi.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde sahnelenen oyun, minik tiyatro severler tarafından ilgiyle izlendi.
Murat Kaçmazın yazıp yönettiği Sihirli Şapka çocuk oyununa, küçükler kadar aileleri de ilgi gösterdi.
Büyük alkış toplayan oyunun sona ermesinin ardından Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, oyunculara teşekkür ederek günün anısına çini tabak hediye etti.
Oyunun bitmesiyle birlikte küçük tiyatro severler, Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş ve oyuncularla birlikte sahnede günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Sihirli Şapka isimli çocuk oyununa Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, stk temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.