10.5.2017

10-16 Mayıs Engelliler Haftası olması nedeniyle, bazı engelli sivil toplum kuruluş dernekleri yöneticileri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Fatma Uz ile birlikte, Belediye Başkan Vekilimiz Galip Gültekini makamında ziyaret etti.
Belediye Başkan Vekilimiz Galip Gültekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyarete katılan sivil toplum kuruluşu yöneticilerine teşekkür etti.
Ziyarete, Dumlupınar Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi, Kütahya Belediye Kent Konseyi Engelli Meclisi, Türkiye Beyazay Derneği Kütahya Beyazay Şubesi, Kütahya Engelliler Zafer Spor Kulübü Derneği, Sakatlar Derneği, Umut Engelliler Spor Kulübü, Kütahya Böbrek Hastaları Derneği, Kütahya MS ve Epilepsi İle Yaşam Derneği, Şizofreniyle Yaşam Derneği, Kütahya İşitme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Kütahya Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Altı Nokta Körler Derneği, Tahsin Uygun Engelli Bakım Merkezi ve Kütahya İşitme Engelliler İlk-Ortakokulu yöneticileri katıldı.
Ziyaretin sona ermesinin ardından Belediye Başkan Vekilimiz Galip Gültekine çiçek takdim edildi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.