11.5.2017

Kütahya 2. Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri, Mobilya, Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarı, Belediye Başkan Vekilimiz Galip Gültekinin de katılımıyla ziyarete açıldı.
Fuarın açılış töreninde konuşan Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol 61 firmanın yer aldığını belirterek; "Evini yenilemek isteyenler, ev yaptıranlar, kentsel dönüşüm konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler, Kütahya 2. Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri, Mobilya, Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarında evleri için her şeyi bir arada bulabilecekler. Fuarda yanımızda hissettiğimiz valimiz ve belediye başkanımıza da müteşekkiriz. Ziyaretler ücretsizdir." şeklinde konuştu.
Kürsüye davet üzerine konuşma gerçekleştiren Belediye Başkan Vekilimiz Galip Gültekin sektörel fuarların Kütahya ekonomisine büyük katkılar sağladığını dile getirerek; Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz 2.Yapı Fuarı ve bunun gibi fuarlar şehrimizdeki ekonomiyi canlandırıyor. Aynı zamanda bu tür fuarların devamlı olmasının da büyük önem arz ettiğini bilmenizi istiyorum. Belediye olarak şehrimizde yapılacak fuar ve organizasyon gibi her türlü etkinliğe ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyduğumuzu ve bu tür organizasyonlar için elimizden gelen desteği vereceğimizin altını çizerek, Kütahya 2. Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri, Mobilya, Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarının hayırlı olmasını diliyorum. İfadelerini kullandı.
Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, fuarın gerçekleştirilmesinde emeği geçen kişi ve kurumları tebrik ederek, halkın ve ilgili firmaların fuarı mutlaka ziyaret etmeleri tavsiyesinde bulundu.
Protokol konuşmalarının sona ermesinin ardından fuarın açılış kurdelesi, Belediye Başkan Vekilimiz Galip Gültekin ve protokol üyeleri tarafından kesilerek fuarın açılışı gerçekleştirildi.
Daha sonra fuar alanını gezen Belediye Başkan Vekilimiz Galip Gültekin, stant açmış olan firmaları ziyaret ederek işlerinde başarılar diledi.
Açılış törenine Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkan Vekilimiz Galip Gültekin, Ak Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Kaan Erarslan, Kütahya Mimarlar Odası Başkanı Erkan Morkoç, çok sayıda daire müdürü ve vatandaşlar katıldı.
Belediyemizin vizyon projeleri ve diğer projelerinin tanıtımını yaptığı standın da bulunduğu, Kütahya 2. Yapı Dekorasyon İnşaat Malzemeleri, Mobilya, Isıtma ve Soğutma Teknolojileri Fuarı, 14 Mayısa kadar ziyaretçilere açık olacak.