13.5.2017

Engelliler Haftası olması sebebiyle Kütahya Belediyesi ve Kütahya Belediyesi Kent Konseyi tarafından Engelliler Haftası Piknik Etkinliği düzenlendi.
Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Kölgeli; Engelli kardeşlerimizin toplumla iç içe yaşamaları noktasında bizlere düşen görevler var. Bu görevlerin bilinciyle Belediye olarak sizlerin yanında olmak, sizlerin isteklerini yerine getirmek, sizlerin yaşam alanlarını iyileştirme noktasında tüm düzenlemeleri sizler adına yapmaya devam edeceğiz. Sizlere yaşam alanları oluşturma noktasında da çalışmalarımız sürecektir.
Bugün burada gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğin, geleneksel sporlarımızdan at binme ve geleneksel okçuluğun artık tüm halkımızca bilinmesi ve hayata geçirilmesi noktasında güzel bir etkinlik olduğunu düşünüyorum.
Bu etkinlikleri böyle anlamlı bir haftada sizinle gerçekleştirmekten mutluluk duyuyorum. Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunun selamlarını iletiyorum. Bütün engelli kardeşlerimizin Engelliler Haftasını kutlarım. İfadelerini kullandı.
Protokol konuşmalarının ardından Germiyan Okçuluk Tekkesi engelli vatandaşlarımız için gösteriler yaptı. Ok atma gösterisine Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Kölgeli de ok atarak eşlik etti.
Gösterilerin sona ermesinin ardından, engelli vatandaşlarımız için hipodromda bulunan atlarla gezinti düzenlendi.
Hipodrom alanında yapılan Engelliler Haftası Piknik Etkinliğine Belediye Başkan Yardımcılarımız Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş, stk temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.