15.5.2017

8.Uluslararası Hisarlı Ahmet Sempozyumunda, Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Akademisi tarafından Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.
Kütahya Belediyesi Kültür Sarayında düzenlenen Türk Halk Müziği Konseri, Kütahyalılara müzik ziyafeti yaşattı.
Büyük ilgi toplayan konserin konuk sanatçıları Yasemin Çandır ve Kağan Alptekin oldu.
Erhan Bozkurtun şefliğini yaptığı Kültür Sanat Korosu, Anadolunun türküleriyle dinleyicileri mest etti. Vatandaşlarımızın da türkülere eşlik etmesiyle devam eden konser büyük alkış topladı.
Konserin sona ermesinin ardından usta sanatçı merhum Hisarlı Ahmetin oğlu Mustafa Hisarlı orkestra ekibine, Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Mustafa Kemal Altınsoy konuk sanatçılar Yasemin Çandır ve Kağan Alptekine, Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, Kütahya Belediyesi Kültür Sanat Akademisi Koro Şefi Erhan Bozkurt ve Müzik Yönetmeni Ahmet Ürütüke teşekkür belgesi ve hediye takdim etti.