15.5.2017

Gençlik Haftası olması sebebiyle gençlerden oluşan bir grup, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret ederek günün anısına çiçek takdim etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu gençlerin geleceğimiz adına önemli olduğunu vurgulayarak; Siz gençlerin bizleri ziyaret etmesi mutluluk verici. Her zaman gençlerimize güzel bir gelecek bırakmak adına çalışmalarımızı sürdürdük, sürdürmeye de devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki bizlerden sonra bu ülkenin idaresini devam ettirecek aydınlık gelecek siz gençlersiniz. İfadelerini kullandı.
Ziyarete Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden sporcu grubu, Gençlik Merkezi Liderleri, Gençlik Kampı Liderleri, Gönüllü Gençlik Temsilcileri, Dumlupınar Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı ve temsilcileri katıldı.