16.5.2017

Saraybosnanın Sırp Cumhuriyetinde bulunan Banja Luka şehri Belediye Başkanı Dragoljub Davidović, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna nezaket ziyaretinde bulundu.
Şehrimizi gezip görmek ve bazı temaslarda bulunmak için Kütahyaya gelen Banja Luka Belediye Başkanı Dragoljub Davidović, Kütahyanın doğal güzelliklerine hayran kaldığını dile getirdi.
Ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, uluslararası şehirlerin de iletişim içerisinde olması gerektiğinin altını çizerek; Sizleri burada ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Belediye olarak biz şehirlerin sadece ülke içinde değil, uluslararası boyutta da iletişim içerisinde olması gerektiğini savunuyoruz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyor, şehrimize hoş geldiniz diyoruz. İfadelerini kullandı.
Ziyaretin sona ermesinin ardından Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Banja Luka Belediye Başkanı Dragoljub Davidoviće günün anısına hediye takdim etti.