16.5.2017

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Marmara Pazarlama şirket sahibi ünlü çini ustası İsmail Yiğiti ziyaret etti.
Usta sanatçının çini atölyesini gezen Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, bu tür ziyaretlerin önemine vurgu yaparak; Fırsat buldukça esnaflarımızla bir araya gelerek onlarla hasbihal etmeye, onlarla istişarelerde bulunmaya çalışıyoruz. Belediye olarak yasalar çerçevesinde esnafımızın yanında yer aldık almaya da devam ediyoruz. Çünkü esnafın şehrimiz ve ülkemiz adına ekonomik açıdan ne derece önem arz ettiğinin farkındayız. Yapmış olduğunuz el emeği göz nuru çini çalışmalarıyla şehrimizi dünyaya tanıtıyorsunuz. Bu açıdan sizlere teşekkür etmek istiyorum. İfadelerini kullandı.
Atölyede çalışan personelle sohbet eden Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, çalışmaları inceleyerek yapılan çiniler hakkında bilgiler aldı.
Ziyaretin sona ermesinin ardından Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu çini ustası İsmail Yiğit ve personeline işlerinde başarılar dileyip, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.