16.5.2017

Kütahyasporun olağanüstü kongresinde Başkan olarak seçilen Ahmet Tekdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna teşekkür eden Kütahyaspor Başkanı Ahmet Tekdemir; Yeni yönetim olarak şehrimizin takımı Kütahyasporu başarılı yapabilmek adına için görevi devraldık. Görevimizi bir başkan ve yönetim kurulu olarak değil, bir Kütahyaspor sevdalısı olarak yapmak, bir Kütahyaspor taraftarı gibi vefakar olarak kulübümüzü başarılara çıkartmak düşüncesiyle yola koyulduk. Çünkü bizler sadece yönetim değil, bizler Kütahyalı olarak Kütahya aşığıyız. Yönetim olarak Kütahyanın her alanda en iyisini hak ettiği fikrindeyiz. Ve Kütahyaspora yapılan hizmetin Kütahyaya yapıldığı düşüncesiyle, bıkmadan yorulmadan Kütahyasporun başarıları için çalışacağız. Kütahyaspora desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İfadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Öncelikle şehrimize, Kütahyasporumuza ve sizlere bu yönetimin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Belediye olarak şehrimizin takımının ve yeni yönetiminin her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Kütahyasporun başarısı için hep birlikte omuz omuza çalışırsak başarının geleceğine inanıyoruz. Yönetimdeki yeri görevinizde sizlere başarılar diliyor yeniden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şeklinde konuştu.