17.5.2017

Kültür Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Metin Eriş ve yönetimi, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna nezaket ziyaretinde bulunarak çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Kütahya medeniyetler şehri. Burada doğmuş ve yaşamış birçok kültüre ev sahipliği yapmış bir şehiriz. Bu yüzden Kütahya kültürel açıdan oldukça zengin bir tarihe sahip. Bizleri ziyaret eden her misafirimizi kuruluş ve kurtuluşun şehri Kütahyayı gezip görmeye davet ediyoruz. Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyor, ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Şeklinde konuştu.
Ziyaretin sona ermesinin ardından Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kültür Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Metin Erişe günün anısına kahve fincanı ve Kütahya Tarih Atlası kitabını hediye etti.