20.5.2017

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Dumlupınar Spor Salonunda kutlandı.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlunun da katıldığı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, ferdi ve takım olarak derece alan sporculara madalya takdimiyle devam etti.
Müsabakalarda derece alan sporculara Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan ve il protokolü madalyalarını takdim etti.
Madalya töreninin sona ermesinin ardından Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Ferace Halk Oyunları Ekibi gösteri sahneledi.
Halk oyunları gösterisinden sonra sporcular, karate, jimnastik, judo, bisiklet, tekvando, boks ve güreş dalında hünerlerini sergiledi.
Program Kütahya Evliya Çelebi Mehteran Takımının gösterileriyle son buldu.
19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, Ak Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya Baro Başkanı Ahmet Atam, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Vali Yardımcıları Sedat Oktar ile Aytaç Akgül, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, askeri erkan, stk temsilcileri basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.