20.5.2017

Belediyemiz ve Kütahya Eğitim-Bir Sen İşbirliği ile düzenlenen orta okullar ve liseler arası Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller Ödüllü Kitap Okuma Yarışmasının 3.ödül töreni yapıldı.
Programda konuşma gerçekleştiren Eğitim Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube Başkanı Fatih Köse, projeye verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna teşekkür etti.
Daha sonra kürsüye davet edilen Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana, şehrimizi kültürel noktada öne çıkarma düşüncesiyle çalışmalarımıza devam ettik. Belediyeciliğin sadece asfalt dökmek, kaldırım yapmak, park ve bahçe yapmanın dışında sosyal anlamda da etkin bir şehir inşa etmek olduğu bilinciyle göreve başladık. Bu açıdan da sivil toplum örgütleriyle ortak çalışma adına her zaman hazır bulunduk. Böyle güzel bir organizasyonun diğer bütün sivil toplum kuruluşları ve ülkemizin tamamına örnek olmasını temenni ediyor, bu projede yer alıp emek veren bütün öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. İfadelerini kullandı.
Protokol konuşmalarının sona ermesinin ardından Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna desteklerinden dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti.
Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcıya hediyesini takdim ettikten sonra, kültürümüzü kaybetmemek, tarihimizi anlamak ve kendimizi geleceğe hazırlamak adına kitap okumanın gerektiğini dile getirdi.
Eğitim Bir-Sen Kütahya 1 Nolu Şube Başkanı Fatih Kösenin, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayire hediyesini takdiminden sonra program sinevizyon gösterisiyle devam etti.
Daha sonra projede görev alan danışman öğretmenlere plaketleri takdim edildi.
Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller Ödüllü Kitap Okuma Yarışması, dereceye giren öğrencilere 129 adet bisiklet ödülü dağıtılmasıyla devam etti.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, birinci, ikinci ve üçüncü kategoride 2.olan yarışmacıları açıklayarak ödüllerini takdim etti.
Programın sona ermesinin ardından Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, il protokolü, öğretmenler ve ödül alan öğrenciler sahneye çıkarak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller Ödüllü Kitap Okuma Yarışmasına Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, Kütahya Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, Eğitim Bir-Sen Kütahya Şubesi yöneticileri, stk temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.